Jaunumi

2017.gada 1.janvārī beidzas kanāla Кинопремьера testa periods
21Nov.

Telekomunikāciju operators Baltcom nepārtraukti cenšas papildināt savu televīzijas pakalpojumu piedāvājumu ar aktuālāko televīzijas kanālu saturu pasaulē, un sniedz saviem klientiem iespēju noteiktā testa periodā iepazīties ar šiem kanāliem.

Testa periodā no 2016.gada 1.maija Baltcom klientiem bija unikāla iespēja baudīt jaunākās un aktuālākās filmas televīzijas kanālā Кинопремьера. Pēc testa perioda beigām, no 2017.gada 2.janvāra, šis kanāls vairs nebūs pieejams Baltcom un neviena cita Latvijas telekomunikāciju operatora piedāvājumā.

Baltcom pastāvīgi meklē jaunus televīzijas kanālus ar aizraujošāko saturu, lai saviem klientiem nodrošinātu patīkamu laika pavadīšanu pie televīzijas ekrāniem.

Kā līdz šim, visas atpazīstamākās pasaules filmas arī turpmāk varēsiet atrast Baltcom televīzijas piedāvājumos. Labi zināmas kulta un pavisam jaunas filmas – tikai kanālā Иллюзион+, savukārt populārākās Holivudas filmas HD kvalitātē skaties kanālā K1 HD. Krietnu smieklu devu garantēs komēdijfilmu un seriālu kanāls Кинокомедия, bet asākās spriedzes un piedzīvojuma filmas baudi kanālā Filmzone.

Šos un daudzus citus kanālus meklē savā vai jebkurā citā Baltcom televīzijas piedāvājumā https://baltcom.lv/televizija.

Saistošs saturs jebkurai gaumei!

Papildu informācija par Baltcom pakalpojumiem, un individuāli risinājumi, zvanot uz tālruņa numuru 27370000.

Atpakaļ
Cits
mēn.
kwh
Pievienot
24 mēneši
12 mēneši
Beztermiņa
Mēs Jums rekomendējam