Jaunumi

2017.gada maijā izmaiņas Baltcom televīzijas kanālu sarakstā
31Mar.

Telekomunikāciju operators Baltcom pastāvīgi meklē jaunus televīzijas kanālus, lai papildinātu savu televīzijas pakalpojumu piedāvājumu ar aktuālāko un aizraujošāko televīzijas kanālu saturu pasaulē, tādēļ no 2017.gada 2.maija, Baltcom interaktīvās un digitālās televīzijas klientiem būs pieejams jauns kanāls – Fine Living. Tāpat arī no 2.maija populāros filmu un seriālu kanālus Sony Channel un Sony Turbo, turpmāk televīzijas skatītājiem būs iespēja skatīties un baudīt augstākā izšķirtspējā – HD kvalitātē kā Sony Channel HD un Sony Turbo HD.

Fine Living ir dzīvesstila kanāls, kurā iespējams skatīties visdažādākos raidījumus par mājokļa labiekārtošanu, ainavu dizainu, modi, smalko stilu un veselīgu dzīvesveidu. Kanāls pieejams gan angļu, gan krievu valodā.

Jaunais dzīvesstila kanāls Fine Living aizstās Food Network, kura pārraidīšana tiek pārtraukta zemo reitingu dēļ. Kā līdz šim, visus populārākos dzīvesstila raidījumus iespējams skatīties kanālos Перец ТВ, E!, Fashion One, Охота и рыбалка, savukārt kulinārijas raidījumus kanālā Телекафе.

Jau 2017.gada sākumā Baltcom saviem klientiem piedāvāja jaunu populārzinātnisko kanālu Discovery Science, savukārt no aprīļa Baltcom interaktīvās un digitālās televīzijas klientiem ir pieejams jauns, vietējā ražojuma satura izklaides kanāls – iTV.

Jauno kanālu Fine Living un daudzus citus kanālus meklē savā vai jebkurā citā Baltcom televīzijas piedāvājumā https://baltcom.lv/televizija/.

Saistošs saturs jebkurai gaumei!

Papildu informācija par Baltcom pakalpojumiem un individuāli risinājumi, zvanot uz tālruņa numuru 27370000.

Atpakaļ
Cits
mēn.
kwh
Pievienot
24 mēneši
12 mēneši
Beztermiņa
Mēs Jums rekomendējam